Over Autolease

Betrouwbare partner

Autolease is al sinds 1995 een betrouwbare leasepartner voor het bedrijfsleven op Curacao. We zijn marktleider in ons vakgebied en bieden onze relaties een alom gekende solide service. Klanten hebben verschillende behoeftes, daarom zijn er diverse leasecontracten mogelijk. Het voeren van de gerenommeerde merken Toyota, Lexus, Kia en Nissan is een bewuste keuze. Ze hebben wereldwijd hun kwaliteiten bewezen, zijn betrouwbaar en steeds innovatief. We bieden met onze leaseconstructies maatwerk voor het bedrijfsleven en uitstekende service voor de bestuurders.

All-in lease contracten

De all inclusive leasecontracten van Autolease bieden standaard vele voordelen. WA verzekering tot 1 miljoen ANG en cascodekking, servicebeurten, snelle reparaties en afhandeling van schade, vervangend vervoer en een gratis 24-7 Help Wegenwacht Curacao (Telnr 9247) abonnement bij pech onderweg.

Zorgeloze administratie

Onze softwareprogramma’s zorgen ervoor dat u digitaal op de hoogte wordt gehouden van uw rekeningen, betalingen en laatste onderhoudsbeurten. Bij Autolease werken we met vaste aanspreekpunten. Wanneer u belt, mailt of langskomt op kantoor, weet uw persoonlijke contactpersoon altijd direct waarover het gaat.

Bedankt voor uw interesse.

Heeft nu nog vragen, neem dan contact met ons op.

Management Autolease Curacao